1396/06/16
از پايان نامه های برتر تحصيلات تکميلي در حاشيه کنفرانس تقدير به عمل خواهد آمد.

بسمه تعالی

فراخوان انتخاب پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری برتر در حوزه بینایی ماشین و پردازش تصویر در سال96

Iranian MVIP Best Thesis Award

با سلام و احترام، به اطلاع می رساند انجمن ماشین بینایی و پردازش تصویر ایران در نظر دارد در حاشیه برگزاری دهمین کنفرانس بینایی ماشین و پردازش تصویر ایران (MVIP2017) که در روزهای 30 آبان لغایت 2 آذرماه 96 به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود، از پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری برتر (تاریخ دفاع بعد از 01/06/94) که در زمینه های مرتبط با موضوعات کنفرانس باشند تقدیر به عمل آورد.

روال بررسی و امتیاز دهی: پایان نامه ها بر اساس آیین نامه انتخاب پایان نامه برتر مصوب انجمن ماشین بینایی و پردازش تصویر ایران (به پیوست) توسط گروه ارزیابان بررسی و امتیازدهی خواهند شد.

مدارک مورد نیاز جهت ارسال: با توجه به موفقیتهایی که متقاضی در راستای انجام پایان نامه کسب نموده و طبق ماده 4 آیین نامه انتخاب پایان نامه برتر شامل موارد زیر است:

ü    فرم معرفی پایان نامه که به طور کامل تکمیل شده است.

ü    تصویرگواهی دفاع از پایان نامه از مراجع مربوطه همراه با نمره ي اخذ شده.

ü    نسخه ي الکترونیکی و کامل تمام مقالات، که حاوي اطلاعات مجله و یا همایش مربوطه است.

ü    گواهی مقاله برتر.

ü    نسخه الکترونیکی و کامل پایان نامه.

ü    گواهی ثبت اختراع همراه با تائیدیه ي سازمان پژوهشهاي علمی و صنعتی.

ü    تصویر قرارداد و گواهی خاتمه پایان نامه یا رساله از صنعت حمایت کننده.

ü    گواهی کسب رتبه اول تا سوم در جشنواره علمی-پژوهشی خوارزمی.

ü    توصیه نامه از استاد/اساتید راهنما.

ü    تکمیل فرم نامزدی (به پیوست)

مهلت ارسال تا تاریخ 20/07/96 است و ارسال مدارک تنها به صورت الکترونیکی است.

جهت ارسال مدارک، می بایست فرم درخواست دانشجو به همراه امضای استاد راهنما (فرم 1 به پیوست است) توسط متقاضی تکمیل و به انضمام دیگر مستندات در قالب یک فایل زیپ شده مطابق ساختار اشاره شده در آیین نامه به آدرس الکترونیکی info@ismvip.ir ارسال گردد.

قابل ذکر است که طبق بند 2-3 آیین نامه، از هر دانشگاه، حداکثر دو پایان نامه در هر مقطع ارزیابی خواهد شد. اگر از یک دانشگاه، بیش از سقف موردنظر ارسال شود، گروه ارزیابان با توجه به بررسی اولیه، تنها دو مورد از برترین پایان نامه ها را به منظور قرار گرفتن در ارزیابی نهایی، انتخاب خواهد نمود.

نتیجه ارزیابی و فهرست پایان نامه های برتر تا تاریخ 15/08/96 اعلام خواهد شد و از آنها با اعطای جوایز در حاشیه کنفرانس تقدیر به عمل خواهد آمد.

شایان ذکر است حضور افراد برگزیده در زمان اعطای جوایز در کنفرانس الزامی است و در غیر اینصورت جایزه به فرد برگزیده بعدی تعلق می گیرد.

فرم 1 مربوط به اخذ تأییدیه از استاد راهنما به پیوست می باشد. تکمیل و ارسال این فرم به همراه سایر مدارک الزامی است. به مدارکی که بدون فرم 1 ارسال شوند، ترتیب اثر داده نخواهد شد.

به مدارکی که به صورت ناقص ارسال گردند، ترتیب اثر داده نخواهد شد.

براي دريافت پرونده هاي مورد نياز لطفا به سايت اصلي کنفرانس ->منوي اطلاع رساني -> فايلها مراجعه نمائيد.

1396/05/31
تمديد مهلت ارسال مقالات تا پانزدهم شهريور ماه

با توجه به درخواستهاي موجود و تصويب کميته اجرائي کنفرانس مدت تحويل مقالات
 به مدت دو هفته ديگر نيز تمديد گرديد. با اين حال از نويسندگان محترم مقالات
 خواهشمنديم هر چه زودتر نسبت به ارسال مقالات خود اقدام فرمايند.

با تشکر

1396/05/02
قابل توجه پژوهشگران متقاضی ارسال بیش از یک مقاله

مشکل ارسال فیش مقاله دوم به بعد برطرف شده است و پژوهشگران گرامی می‌توانند فیش مقاله دوم/سوم خود را ارسال کنند.
لازم به ذکر است که برای ارسال فیش مقاله دوم/سوم، هنگامی که مقاله دوم/سوم خود را آپلود می‌نمایند، در قسمت انتهایی صفحه و در قسمت خدمات و هزینه‌ها، هزینه‌ی مورد نظر خود را با دقت از بین سه گزینه موجود انتخاب نمایند. و سپس از منوی ارسال فیش، فیش مورد نظر را آپلود کنند.
همچنین لازم به ذکر است که هنگام ارسال فیش در قسمت توضیحات، علاوه بر شماره فیش، "مقاله دوم" یا "مقاله سوم" نیز حتما درج شود.
پژوهشگرانی که قصد ارسال مقاله چهارم به بعد را دارند، حتما قبل از ارسال مقالات با دبیرخانه کنفرانس تماس بگیرند.

1396/05/01
قابل توجه پژوهشگران گرامی

با توجه به درخواست‌های فراوان مبنی بر تمدید مهلت ارسال مقالات، دبیرخانه کنفرانس با تمدید این مهلت تا 31 مرداد موافقت نمود.

صفحه اولصفحه قبل123صفحه بعدصفحه آخر