1396/08/30

پژوهشگران گرامی جهت مشاهده یا دانلود جدول زمانبندی کنفرانس اینجا را کلیک کنید.

1396/08/28
قابل توجه شرکت کنندگان مسابقه ی ROCC (طبقه بندی تصاویر OCT)

بدین وسیله به اطلاع شرکت کنندگان مسابقه ی ROCC (طبقه بندی تصاویر OCT) میرساند بر اساس ارزیابی صورت گرفته، گروه های زیر جهت رقابت نهایی در مرحله ی پایانی این چالش به حضور در کنفرانس MVIP2017 دعوت میشوند:
در ابتدا گروههای شرکت کننده موظف اند در قالب یک ارائه ی شفاهی (Presentation) در مدت زمان حداکثر 10 دقیقه، روش پیشنهادی خود را معرفی نمایند. سپس داده های تست به صورت حضوری در اختیار شرکت کنندگان قرار خواهد گرفت. گروهها به مدت 30 دقیقه فرصت دارند تا پس از شبیه سازیهای لازم نتایج خود را تحویل گروه برگزار کننده قرار دهند. پس از ارزیابی نتایج نهایی و کدهای مربوطه، اسامی گروه های برتر در اسرع وقت در سامانه اصلی چالش و همچنین وبسایت کنفرانس اعلام خواهند شد.
این مرحله از مسابقه در روز چهارشنبه اول آذر ماه در دانشگاه صنعتی اصفهان در نشستی در حاشیه کنفرانس MVIP2017 از ساعت 15:30 لغایت 17 در تالار میرفندرسکي سالن مفاخر اصفهان برگزار خواهد گردید.

1396/08/26
پایان نامه های برتر دکتری و کارشناسی ارشد در زمينه بينائي ماشين و پردازش تصوير انتخاب شدند.

بنام خدا،
با سلام. طبق بررسيهاي به عمل آمده در هيئت مديره انجمن ماشين بينائي و پردازش تصاوير ايران مشخصات پايان نامه هاي برتر و شايسته تقدير مقاطع تحصيلي دكتري و كارشناسي ارشد به شرح ذيل اعلام مي گردد:

پايان نامه برتر دكتري با عنوان " تجزيه و تحليل محتواي ويدئوهاي ترافيكي بر مبني مدل موضوع"
نام دانشجو: دكتر پروين احمدي
نام استادان راهنما: آقاي دكتر محمود تابنده و آقاي دكترايمان غلامپور
نام دانشگاه: صنعتي شريف
رشته تحصيلي: مهندسي برق- سيستم هاي ديجيتال

پايان نامه شايسته تقدير دكتري با عنوان " نقش ويژگيهاي بصري در سامانه بينايي انسان براي بازشناسي مقاوم به تغييرات اشياء"
نام دانشجو: دكتر حميد كريمي روزبهاني
نام استاد راهنما: آقاي دكتر رضا ابراهيم پور           استادان مشاور: آقاي دكترسید مهدی خلیق رضوی و آقاي دکتر نصور باقری
نام دانشگاه: تربيت دبير شهيد رجائي
رشته تحصيلي: مهندسي برق - الكترونيك

پايان نامه برتر كارشناسي ارشد با عنوان " بخش بندي تصاوير  SAR با استفاده از آموزش بدون نظارت ويژگيهاي تركيبي"
نام دانشجو: خانم زينب تيرانداز
نام استاد راهنما: آقاي دكتر غلامرضا اكبري زاده           استاد مشاور: آقاي دكتر هومان كعبي
نام دانشگاه: شهيد چمران اهواز
رشته تحصيلي: مهندسي برق

پايان نامه شايسته تقدير كارشناسي ارشد با عنوان " تشخيص جعل كپي و انتقال در تصاوير ديجيتال"
نام دانشجو: محسن زندي
نام استادان راهنما: آقاي دكتر عليرضا طالب پور و دكتر احمد محمودي ازناوه
نام دانشگاه: شهيد بهشتي
رشته تحصيلي: مهندسي كامپيوتر- هوش مصنوعي

ضمن عرض تبريک به اين عزيزان، انشاءا... در مراسم اختتاميه کنفرانس از دانشجويان نامبرده فوق تقدير به عمل خواهد آمد، لذا بدينوسيله از اين دانشجويان و استادان محترم آنان دعوت مي گردد در اين مراسم سعي نمايند حضور داشته باشند.

با تشکر

1396/08/08
در خصوص پرداخت هزینه‌ها از طریق درگاه پرداخت آنلاین

کاربراني که جهت واريز بصورت برخط (آنلاین) مشکل دارند اگر پس از چند تلاش موفق به پرداخت برخط نشدند مي توانند از طريق کارت به کارت به کارت شماره ۰۲۹۴-۹۹۶۰-۹۹۱۸-۶۰۳۷ بانک ملي بنام رابط تمرکز درآمد اختصاصی معاونت پژوهشي دانشگاه صنعتي اصفهان مبلغ خود را واريز و تصوير فيش يا تراکنش خود را در سامانه بالابار (آپلود) نمايند.
ترجيح آن است که حتي الامکان هزينه بصورت برخط پرداخت شود و فقط در آخرين مرحله که نتوانستيد برخط پرداخت نمائيد، بصورت کارت به کارت عمل نمائيد. به همراه فيش توضيحات لازم را نيز در سامانه قرار دهيد و در قسمت خدمات کارتابل خود خدماتی که جهت آنها هزينه واريز کرده ايد را انتخاب نمائيد.

لطفا به هيچ وجه هزينه هاي خدمات فعلي را به حسابي که ۵۰ هزار تومان اوليه را پرداخت کرده بوديد، واريز ننمائيد.
با تشکر

صفحه اولصفحه قبل123صفحه بعدصفحه آخر